Ouderraad (OR)

Doe mee en meld je aan!

Maak de schooltijd van je kind nog leuker!

Ouderraad

De Ouderraad is ook een belangrijk orgaan binnen de school. De Ouderraad bestaat uit een aantal teamleden en een aantal ouders. Het streven is dat de oudergeleding een afspiegeling is van hetgeen, dat leeft onder de ouder(s)/verzorger(s). Om dit te bereiken is de input van ouder(s)/verzorger(s) van belang.

De Ouderraad houdt zich bezig met het organiseren en uitvoeren van de leuke activiteiten op school. Dankzij deze inzet  is het mogelijk om van de thema-afsluitingen, de excursies, de schoolreisjes, de avondvierdaagse, de musicals, de keuvelavond, het Sinterklaasfeest en het Kerstdiner onvergetelijke gebeurtenissen voor zowel kinderen als leerkrachten en ouders te maken.

Daarnaast verzorgt de Ouderraad ook de inning en het beheer van de vrijwillige ouderbijdrage. Mede door deze ouderbijdrage en de inzet van een aantal enthousiaste ouders is het mogelijk om de extra activiteiten te organiseren en uit te voeren.

Jaarlijks zijn er 7 vergaderingen. Ongeveer om de 6 weken komt de Ouderraad bij elkaar om binnen een gezellige en gemoedelijke sfeer input te leveren voor de te organiseren activiteiten en bespreken we wat er verder ter tafel komt.

Jij kunt ook helpen bij de organisatie en uitvoering van de activiteiten. Dit is te combineren met werk, want we doen het met zijn allen en mocht je een keer niet kunnen dan lukt het vast een andere keer wél.

Vind je het leuk om de Ouderraad te versterken?  Aarzel dan niet en neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar simone.smit@hotmail.com. Of spreek een van de leden aan op het plein.

Oudergeleding:

Simone Smit - Voorzitter

Koen Pinkse - Penningmeester

Thalitha Rietdijk - Secretaris

Michelle Weener

Anneke Roubos

Danitsja Rietdijk

Marjolijn Keetman

Natalie Spruit

Nancy Brienesse

Marijke Delver-Haulo

Suzanne Soemers