Jaarlijkse bijdrage

Als school vragen we van alle ouders een jaarlijkse financiële bijdrage voor extra activiteiten.

De ouderbijdrage wordt ieder jaar vastgesteld in de ledenvergadering van de Ouderraad en is bedoeld voor extra activiteiten zoals het schoolreisje, schoolkamp, excursies en het Sinterklaasfeest.

In onderstaand overzicht kunt u zien hoe de ouderbijdrage is samengesteld en welke bijdrage voor uw kind geldt.

Ouderbijdrage 2017/2018

7/8 Groeneweg

€ 27,- **

€ 75,-

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u per e-mail, voor ieder kind een factuur voor de bijdrage. Wanneer het voor u niet mogelijk is het bedrag in één keer over te maken, kunt u in meerdere termijnen (maximaal vier) betalen. U dient dan bij betaling te vermelden dat het een gedeeltelijke betaling betreft.

Meedoen in de Noordkop

De gemeente Hollands Kroon en Schagen maken het via de regeling Meedoen Noordkop mogelijk voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met lage inkomens om deel te nemen aan sport, culturele en onderwijsactiviteiten. Op de website www.meedoennoordkop.nl heeft de Julianaschool zich ook aangemeld voor de ouderbijdrage, de schoolreis en de natuurwerkweek.
Als u de button ‘uitleg’ aanklikt, kunt u zich aanmelden via een aanvraagformulier.